Servicii

Euroart Construct isi defineste activitatea prin servicii de comercializare produse, executie, asistenta tehnica si proiectare de specialitate in domeniul Invelitorilor de Acoperis si Fatade din Tabla Faltuita de calitate superioara. Tot acest proces este monitorizat si coordonat in detaliu, scopul final fiind satisfactia pe termen lung a clientilor nostri.

Euroart Construct a creat o Retea Nationala de Distributie care aduce mai aproape de dumneavoastra produsele furnizorilor din Europa pe care ii reprezintam, putand astfel accesa facil informatii despre natura, tipologia, rolul, pretul  Sistemelor complete de Invelitori pentru Acoperis si a Sistemelor de Fatada din tabla plana , precum si detalii tehnice, declaratii de performanta , in vederea implementarii alegerilor d-voastra in forma  optima, indeaproape consiliati de catre specialistii nostri.

Partenerul D-voastra, Euroart Construct, isi desfasoara activitatea prin reprezentanti la nivelul celor 5 sectoare ale Cpitalei, Bucuresti, precum si in marile metropole ale Romaniei : Cluj, Timisoara, Arad, Brasov, Iasi, Baia Mare, Oradea, Craiova, , Constanta sau poli nationali precum Ilfov, Ploiesti, Bacau, Piatra Neamt, Deva, Hunedoara, Ilfov, Sibiu, Alba, Botosani, Suceava, Vaslui, Tg Jiu, Mangalia, Tg Mures  .

Principalii Furnizori pe care ii puteti accesa in vederea concretizarii proiectelor d-voastra, prin partenerul Euroart Construct sunt:

Este compania nemteasca cu experienta de peste 50 de ani in fabricarea materialului de TITAN ZINC, folosit cu success in alcatuirea sistemelor complete de invelitori pentru acoperisul cladirilor, precum si a sistemelor de fatada.

O particularitate a companiei este brevetul pentru procesul de patinare. Adevărata patinare este posibilă numai cu RHEINZINK: 100% natural, auto-vindecabil și fără întreținere.

Consultati pagina Rheinzink in limba romana.

De peste 35 de ani, numele Zambelli ofera soluții de calitate superioară de drenare a acoperișurilor, realizate în Germania. În prezent, este cel mai important producător de soluții de drenare pentru acoperișuri din Europa.

Zambelli furnizeaza cea mai extinsă și diversificată gamă de soluții de drenare a acoperișurilor.

Consultati pagina Zambelli in limba romana.

De 80 de ani Grupul Velux produce ferestre de mansarda care ajuta la crearea unor spatii luminoase , sanatoase si eficiente din punct de vedere energetic .
Ceea ce a început ca un proiect de renovare a școlii în Danemarca a devenit un grup internațional de companii din peste 40 de țări.

Consultati pagina Velux in limba romana.

Consultati pagina Voestalpine.

-  BAUDER

Dupa o experienta de 160 ani in domeniul acoperisurilor Bauder ofera produse competitive pentru  toate tipologiile :terasă , șarpantă și fotovoltaic. Astăzi, compania furnizeaza dintr-o singură sursă servicii cuprinzătoare precum toate materialele pentru hidroizolații, termoizolații, înverziri și energie solară , izolatii tehnice din spuma poliuretanica dura pentru utilizari industriale, sisteme de termoizolatie pe capriori si membrane bituminoase pentru acoperisurile sarpanta.

- LINDAB 

- TRESOLDI 

Cu peste 40 de ani experienta in taierea metalelor Tresoldi Metalli asigura necesarul de material din aluzinc pe care Euroart Construct  il  utilizeaza in executia customizata a  invelitorilor.

- PREFA

Prefa PREFALZ este unul dintre cele mai performante materiale pentru invelitori faltuite. PREFALZ este caracterizat printr-o flexibilitate foarte ridicata, atribut ce ii confera o capacitate de deformare foarte mare comparativ cu toate celelalte materiale asemanatoare. Astfel, Prefa PREFALZ reprezinta cea mai buna varianta pentru aplicarea unor solutii arhitecturale creative pe acoperisuri si fatade.

- HAHNE 

Heinrich Hahne Gmbh & Co.KG, compania nemteasca cu o experienta de peste 50 de ani in sistemul hidroizolatiilor, este principalul furnizor de sisteme hidroizolante lichide si semifluide in reteaua nationala de distributie Euroart Construct.

- CREATON

Creaton este un producător bavarez de țigle ceramice cu o tradiție de peste 130 de ani în producția tiglelor din beton de calitate superioară, fiind membru al grupului internațional ETEX.

- TONDACH

Tondach  este o companie producătoare de țigle ceramice din Austria care vine in intampinarea clientilor sai cu o gama extrem de variata cromatic si stilistic.

- BMI BRAMAC

Grupul BMI este lider european în producerea de sisteme pentru acoperișuri înclinate și plane, cu o prezență semnificativă în unele părți ale Asiei și Africii.

BMI group face parte din marea familie Standard Industries, ce include și GAF - lider în producerea de sisteme de învelitori și a soluțiilor pentru hidroizolație  din America de Nord.

Bramac pune la dispozitia clientilor o pateta versatila de tigle din beton , accesorii compatibile materiale termoizolatoare si sisteme pluviale din metal , asortate.

- HOLVER 

Holver este  o companie privată multinaţională specializata in distributia  de produse de lemn de inalta calitate si principalul partener Euroart Construct in furnizarea materialelor pentru executia sistemului complet de sarpanta din lemn.

- DANFOS

Compania daneza cu experienta in domeniul siatemelor de incalzire inca din anul 1933 , este principalul furnizor de sisteme de degivrare in reteaua de distributie Euroart Construct.

Procesul complex al executiei este abordat responsabil de echipa Euroart din momentul apelului d-voastra pana la receptia lucrarii contractate.
In urma solicitarii d-voastre un reprezentant Euroart se va deplasa la sit unde se vor executa masuratori si se vor culege date utile elaborarii unui desen la scara si a unui raport al situatiei existente.
In baza releveului realizat de catre un reprezentant Euroart sau a unui releveu actualizat pus la dispozitie de catre client, un reprezentant Euroart va realiza si va va pune la dispozitie in cel mai scurt timp un formular complet de oferta privind pretul si tipul produselor, serviciilor solicitate.
In baza documentelor tehnice si financiare elaborate, a tipului de servicii/ produse solicitate si a discutiilor de negociere se va semna un contract in baza caruia se vor urmarii esalonarea platilor, respecatarea termenelor, calitatea serviciilor/produselor;

Dupa semnarea contractului si respectarea formalitatilor de plata Euroart pune la dispozitia d-voastra produsele solicitate , asigura montajul de catre o echipa specializata ( tinichigii) si va sustine in urmarirea calitatii executiei.

Euroart asigura montaj/ executie pentru:

 • Sisteme complete de invelitori acoperis
 • Sisteme complete de invelitori fatada
 • Sisteme complete de sarpante din lemn
 • Sisteme complete pluviale
 • Sisteme de parazapada
 • Sisteme anti acomodare pasari
 • Sisteme de degivrare
 • Glafuri din tabla pentru ferestre si atice
 • Racorduri strapungeri plan acoperis ( tubulatura de ventilatie, cosuri de fum) sau fatada
 • Tratamente de ignifugare si aseptizare
 • Ferestre de mansarda
 • Sisteme suport de fixare a echipamentelor fotovoltaice

Punem la dispozitia clientilor documentatii tehnice privind calitatea, garantia si punerea in opera a produselor comercializate.

Departamentul tehnic Euroart va poate furniza :

 • Diagnostic acoperis existent
 • Suport tehnic echipe de montaj
 • Urmarire executie
 • Verificarea calitatii executiei la receptia lucrarii

Oferim suport tehnic firmelor de proiectare inca din faza de proiect a solutiei de acoperis sau fatada, prin detalii standard sau customizate elaborate de catre proiectantii nostri sau producator.

Departamentul de Proiectare Euroart asigura:

 • Consultanta tehnica in vederea detalierii solutiilor de acoperis sau fatada, inca din faza de proiect;
 • Detalii tehnice personalizate;
 • Rapoarte, studii istorice;
 • Proiectare de arhitectura;

 

Euroart Construct pune la dispozitia proiectantilor informatii CAD, BIM, Fise tehnice , detalii personalizate, Certificate de calitate si garantie in vederea completarii documentatiei tehnice cu informatii valide si relevante pentru solutia arhitecturala de Acoperis sau Fatada ce urmeaza a fiexecutata.

Discutam cu placere detalii despre urmatorul tau proiect!