Bauder

Bauder este astazi cel mai important producator si furnizor de sisteme moderne de
hidroizolatii, termoizolatii, inverziri si fotovoltaice pentru acoperis.

Competenta Bauder: Face acoperisuri sigure.

Fiecare acoperis are dreptul la siguranta. Ca si principal producator european de sisteme pentru acoperis, dezvoltam, vindem si oferim consultanta cuprinzatoare. Doar cine cunoaste in cele mai mici detalii, poate sa raspunda tuturor cerintelor pornind de la proiectare, executie si o privire spre viitor.

Mai mult de 160 de ani sunt de cand au fost create primele produse pentru acoperis in compania noastra. Fiind principalul producator European de membrane bituminoase, membrane sintetice, solutii lichide, temoizolatii poliuretanice oferim proiectantilor, aplicatorilor si constructorilor solutii de sistem sofisticate intr-o varietate de sortimente de neegalat.

Astazi, Bauder garanteaza pentru acoperisuri de calitate si sigure – durabile, economice si rezistente, cu pretentia de a oferi performante ridicate in toate domeniile. Doar asa rezulta pentru construcaiile noi si renovari structuri ideale, care sunt adaptate cerintelor si bugetelor respective, pentru o siguranta ridicata in constructia completa a acoperisului.

In calitate de companie administrata de proprietari, nu suntem sub presiunea maximizarii profitului pe termen scurt, ci continuam sa dezvoltam compania in mod constant si pe termen lung. Aproprierea de clientii si angajatii nostri ne distinge si este esentiala pentru succesul nostru pe termen lung.

Echipa noastra ofera in fiecare zi ce este mai bun, astfel incat clientii nostrii sa lucreze alaturi de noi cu placere.

Bauder: O companie de familie la a patra generatie.

Mai mult de 160 de ani sunt de cand au fost create primele produse pentru acoperis in compania noastra. Astazi, Bauder garanteaza pentru acoperisuri de calitate si sigure – durabile, economice si rezistente, cu pretentia de a oferi performante ridicate in toate domeniile. In calitate de companie administrata de proprietar nu suntem sub presiunea maximizarii profitului pe termen scurt, ci continuam sa dezvoltam compania in mod constant si pe termen lung.
Aproprierea de clientii nostri si angajatii nostri ne distinge si este esentiala pentru succesul nostru pe termen lung.

Concentrandu-se pe componenta acoperisului, a treia generatie Bauder a stabilit repere importante in istoria companiei. Aceasta, pe langa domeniul de acoperis terasa a conceput domeniile de acoperis verde si sarpanta. Astazi oferim dintr-o singura sursa servicii
cuprinzatoare precum toate materialele pentru hidroizolatii, termoizolatii si inverziri si prin aceasta oferim proiectantilor, antreprenorilor si aplicatorilor siguranta pentru a gasi cea mai
buna decizie pentru acoperis.

Cea mai mare varietate de sisteme pentru acoperisuri terase sigure.

Acoperisurile terasa au cerinte ridicate privind hidroizolatia si termoizolatia. Acoperisurile terasa devin tot mai mult acoperisuri utilizate – inverzite sau furnizor de energie regenerabila. Fiind principalul producator European de membrane bituminoase, membrane sintetice, solutii lichide, temoizolatii poliuretanice oferim proiectantilor, aplicatorilor si constructorilor solutii de sistem sofisticate intr-o varietate de sortimente de neegalat.

Pioner pentru cea mai buna solutie de termoizolare la acoperisurile inclinate.

Izolarea termica a acoperisurilor reprezinta o contributie importanta la reducerea emisiilor de CO2. Prin aceasta, cerintele ridicate privind termoizolatia se indeplinesc foarte bine prin sistemele de termoizolatie pe capriori. De la inceput ne-am bazat pe termoizolatia de inalta performanta din spuma poliuretanica dura. O gama larga de membrane bituminoase pentru acoperisurile sarpanta completeaza aceasta oferta.

Sisteme Acoperis Verde

Acoperisul verde ridica valoarea cladirii si ofera o serie de avantaje ecologice cum ar fi racirea aerului sau producerea oxigenului, reglarea umiditatii, aduna praful si retine apa pluviala. In afara de asta, o plantare executata profesional prelungeste durata de viata a hidroizolatiei acoperisului.