Povestea Noastra

Prin Euroart Construct, Romania isi deschide portile catre performantele tehnice si tehnologice din Europa iar solutia aleasa pentru acoperisul sau fatada constructiei d-voastra devine o realitate de calitate, durabila si sigura, conform standardelor nationale si internationale in constructii precum si asteptarilor d-voasta in ceea ce  priveste customizarea prin stil, design, avangarda .

Complexitatea fondului construit din Romania presupune insertii noi sau interventii pe existent pe care Euroart Construct le poate implementa cu succes, tinand cont de contextul architectural, cultural, istoric romanesc cat si de curentele Europene actuale.

Versatilitatea si calitatea superioara a produselor comercializate de catre Euroart Construct ofera o solutie pentru complexitatea situatiilor intalnite la nivelul acoperisurilor si fatadelor constructiilor noi sau a celor existente , care urmeaza a fi restaurate sau reabilitate.

Activitate

Euroart Construct este una dintre firmele credibile de distributie si montaj materiale pentru executia invelitorilor de acoperis sau a fatadelor faltuite ventilate natural, in domeniul constructiilor noi, al reabilitarii constructiilor existente sau al restaurarii monumentelor istorice.

Credibilitatea este sustinuta de:

 • Complexitatea Proiectelor

  Multitudinea si complexitatea proiectelor finalizate in cei 15 ani de experienta acumulata in piata constructiilor din Romania;

 • Retea de distributie

  Reteaua proprie de distributie dezvoltata la nivel national;

 • Produse premium

  Produsele premium comercializate, recunoscute international;

 • Profesionalism montaj

  Profesionalismul echipelor de montaj calificate;

 • Feedback pozitiv

  Feed-back-ul pozitiv din partea clientilor finali, a proiectantilor si a dezvoltatorilor imobiliari care au ales sa colaboreze cu Euroart Construct.

In spatele acestor realizari se afla o echipa complexa de specialisti in Vanzari, Ofertare, Consultanta Tehnica, Proiectare si Executie.

Principalii Furnizori care au ales sa-si distribuie produsele premium prin intermediul Retelei Nationale Euroart Construct sunt: Rheinzink, Zambelli, Velux, Voestalpine, Bauder, Lindab, Hahne, Creaton, Tondach, BMI Bramach, Holver.

Acestia vin cu o experienta internationala in domeniul acoperisurilor si a fatadelor faltuite care plaseaza activitatea Euroart Construct la nivel de arta si excelenta, nivel echivalent mestesugului traditional pe cale de disparitie.

“Euroart Construct are capacitatea de a restaura, reproduce si executa componente artistice de complexitate ridicata in restaurare, asigurand un sistem de verificare al calitatii la inalte standarde si ofera garantii importante pentru lucrarile executate.”

Ing. Dan Lacatus Lacaton Consulting SRL

"Experienta vasta in prelucrarea si montajul sistemelor complete de invelitoare din tabla faltuita premium, au condus la o relatie profesionala credibila care ne multumeste si recomanda firma Euroart Construct pentru colaborarile viitoare in proiectele de restaurare sau de construire obiective noi."

Arh. Adrian Arendt D.S. Birou De Architectura

“SC REMON PROIECT SRL si EUROART CONSTRUCT au colaborat eficient in cadrul proiectelor Palatul Vorvoreanu din Craiova si Casino Constanta. Calitatea informatiilor tehnice, a detaliilor executate, profesionalismul siseriozitatea echipei Euroart Construct, din stadiul de ofertare pana in stadiul de implementare a solutiilor de Invelitoare la nivelul Acoperisului au completat cu succes procesul de Restaurare a acestor constructii reprezentative pentru Patrimoniul Cultural Romanesc.”

Echipa Remon Project Remon Project

  Echipa Noastra

  Euroart Construct este definitia unei echipe complexe de profesionisti si aspiranti in domeniul acoperisurilor si al fatadelor din tabla faltuita. Structura ei contine experti in management, marketing, contabilitate, vanzari, experti tehnici, experti in domeniul monumentelor istorice, ingineri, arhitecti, dulgheri, tinichigii.

  Comunicarea eficienta intre membrii echipei conduc la satisfacerea nevoilor clientilor nostri a caror viata este imbunatatita in urma experientei alaturi de Euroart Construct.

  Departament Ofertare

  Tel :0726 211 111
  ofertare@euroart.ro

  Depertament Logistic

  Tel :0726 211 111
  office@euroart.ro

  Departament Depozit

  Tel :0726 211 111
  office@euroart.ro

  Departament Vanzari

  Tel :0726 211 111
  office@euroart.ro

  Departament Arhitectura

  Tel :0721 067 179
  arhitectura@euroart.ro

  Management

  Tel :0724 226 335
  cristian@euroart.ro

  Cristian Colica

  CEO/ Fondator

  Managementul societatii Euroart Construct este realizat de catre Inginer Diplomat atestat MCC Cristian Colica, cu experienta de 17 ani in domeniul dezvoltarii de business in domeniul Acoperisurilor, Euroart construct fiind cel de-al treilea proiect creat si dezvoltat. Experienta si priceperea dovedite in implementarea proiectelor de invelitori in toti acesti ani sunt o garantie a profesionalismului si a credibilitatii in segmentul de Piata a Constructiilor – Acoperisuri.